5 Simple Techniques For پمپ شیمیایی

برای آنکه پمپ ضد اسید مقاومت لازم در برابر مواد خورنده را داشته باشد معمولاً فاقد سیل مکانیکی است. چرا که قسمت آببندی این نوع پمپ در انتقال مواد شیمیایی بسیار اهمیت دارد و به راحتی دچار آسیب می‌شود.

در این مدل به هیچ عنوان پمپ نباید خشک ( بدون سیال ) روشن شده و به حرکت دربیاید ، این امر باعث بالا رفتن دمای دستگاه و آسیب شدید به سیل و دیگر قطعات داخلی پمپ میشود 

پمپ ضد اسید صنعتی بیشتر مناسب واحدهای بزرگ صنعتی، تولید کننده های مواد خام یا کارخانه های تولید مس و روی می باشد. این پمپ ضد اسید برای انواع اسید نظیر اسید سولفوریک، اسید نیتریک و اسیدکلریدریک و غیره استفاده می شود.

پمپ ضد اسید مگنتی : این مدل که برخلاف پمپ های اسیدی معمول از مکانیکال سیل استفاده نمیشود و به جای آن از مگنت قوی استفاده میشود

از روشن کردن پمپ‌های پلیمری بدون سیال و در حالت خشک خودداری کنید. زیرا باعث بالا رفتن دمای پمپ می شود و به سیل و اجزای آن آسیب می‌رساند.

پمپ هایی از جنس مواد مصنوعی. با توجه به اینکه از یک طرف مقاومت فلزات در برابر مواد شیمیایی دارای محدودیت است و از طرف دیگر هزینه ساخت پمپ هایی از جنس فلزات خاص بسیار گران تمام می شود لذا در بسیاری از موارد گزینه مناسب استفاده از انواع مواد مصنوعی برای ساخت قطعات پمپ می باشد.

البته جنس مواد تولیدی به نوع سیالی که پمپ جهت جا به جایی مورد استفاده قرار می گیرد وابسته است. اجزای سازنده اغلب پمپ های اسید شامل موارد زیر می شود:

آبتین صنعت

پیشنهاد میشود قبل از خرید پمپ اسیدی اگر در این زمینه اطلاعات و تجربه کافی را ندارید حتما با کارشناسان فروش ما تماس گرفته و مشورت نمایید، زیرا در بعضی از زمینه ها با یک انتخاب غلط هم دستگاه در مدت زمان کمی آسیب دیده و دیگر کارآیی ندارد همچنین ممکن است به سیالات نیز آسیب برساند و موجب اتفاقات خطرناکتری نیز شود.

پمپ‌های اسید با استفاده از مواد مناسب و ساختار خاص، در انتقال مواد شیمیایی خطرناک و اسیدی کمک می‌کنند. پمپ ضد اسید این پمپ‌ها از موادی مانند پلیمر یا تفلون ساخته می‌شوند که مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارند و به عنوان یک واسطه موثر برای جابجایی مواد خطرناک شیمیایی استفاده می‌شوند.

کلیه حقوق این وبسایت برای شرکت ایرسا الکترونیک آیریک - گروه صنعتی آیریک - محفوظ می باشد.

از جمله ویژگی های خوب پمپ های پلیمری می‌توان به مقاومت شیمیایی، عملکرد و ایمنی اشاره کرد. برای شناخت پمپ‌های صنعتی و خصوصا برای محل‌ها و کارخانه‌های شیمیایی و اسیدی این مطلب به شما کمک می‌کند تا انتخاب خوبی را انجام دهید.پس با نیکاسان در این صفحه همراه باشید و از مطالب بهره ببرید. پمپ های مقاوم در برابر اسید، پمپ هایی هستند که برای انتقال سیالات اسیدی و خورنده به کار می‌روند و نوعا برای مواد شیمیایی با خورندگی بالا طراحی شده و مورد استفاده قرار می‌گیرند.

یک لوله لاستیکی توسط یک غلطک در طول خود فشرده شده و سیال داخل آن را به سمت جلو هدایت می نماید. بازگشت لوله به حالت اول بعد از فشرده شدن ایجاد خلا می نماید که سیال را به طور متناوب به داخل لوله مکش می کند.

از پمپ اسید برای پمپاژ سیالاتی همچون اسید استیک، اسید سولفوریک، اسید سیتریک، اسید هیدروفلوریک، اسید هیدروکلرید و اسید نیتریک و سایر اسیدهای دیگر مورد استفاده قرار میگیرد.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 Simple Techniques For پمپ شیمیایی”

Leave a Reply

Gravatar